There was an error in this gadget

Tuesday, November 24, 2009

hari raya aldiladha


askm....sorry lame tak update blog ni . nak wat gosip girl ni haaa.....any were aun nak ucapakan selamat hari raya adiladha kepada semua umat islam...happy kan uolz leh sambut dgn famly..aun tak masih kat campus lagi....tak leh balik lui sb finel bln disember ni..this is my last finel..amin...berjuang habis-habisan....

saat-saat akhir habsikan masa kat sini....ermm ni je yg aun leh bg tau...
selamat hari adiladha....happy selalu uolz....muah....

Saturday, September 26, 2009

akuaun


Tinggalkan Aku Katamu cinta t’lah tiada Sendiri aku menahan pedih ini Hilang semua rasa, habis begitu saja Untuk bersama buat selamanya Katamu dia yang lebih sempurna Dialah dijiwa, Dia nafas asmara Bisikan kata-kata akhirmu itu Menusuk jiwaku Kini kau datang untuk kembali Padaku Pergi sudah tinggalkan aku Ku tak ingin engkau ada Kembali lagi kedalam Cerita hidupku ni Kubahagia tanpa dirimu Biar begini adanya aku Pergilahhhhhhhhh

Tuesday, September 22, 2009

zoey vs aun


haaaiii......selamat hari raya sowie lambat..heeee...bz sikit....ermm ni pun nak update sikit jer...ramai org kata muka aun iras2 zoey hee tuarr nak wat tajuk zoey vs aun....dan satu lagi muka aun ni mcm muka airel af tu haaaa

ermm rase nye tak kot..tak tau lahhh org yg kata heee...maby aun leh jadi terkenal jugak kot satu hari nanti hee,,,sb teringin sangat nak masok af..dah lame simpan bakat terpedan ni heee......

ermm ni je arr k nanti aun letak pic baru lagi k luv u ulzzz....