There was an error in this gadget

Saturday, September 26, 2009

akuaun


Tinggalkan Aku Katamu cinta t’lah tiada Sendiri aku menahan pedih ini Hilang semua rasa, habis begitu saja Untuk bersama buat selamanya Katamu dia yang lebih sempurna Dialah dijiwa, Dia nafas asmara Bisikan kata-kata akhirmu itu Menusuk jiwaku Kini kau datang untuk kembali Padaku Pergi sudah tinggalkan aku Ku tak ingin engkau ada Kembali lagi kedalam Cerita hidupku ni Kubahagia tanpa dirimu Biar begini adanya aku Pergilahhhhhhhhh

Tuesday, September 22, 2009

zoey vs aun


haaaiii......selamat hari raya sowie lambat..heeee...bz sikit....ermm ni pun nak update sikit jer...ramai org kata muka aun iras2 zoey hee tuarr nak wat tajuk zoey vs aun....dan satu lagi muka aun ni mcm muka airel af tu haaaa

ermm rase nye tak kot..tak tau lahhh org yg kata heee...maby aun leh jadi terkenal jugak kot satu hari nanti hee,,,sb teringin sangat nak masok af..dah lame simpan bakat terpedan ni heee......

ermm ni je arr k nanti aun letak pic baru lagi k luv u ulzzz....

Sunday, September 13, 2009

my bisnes(ads4bucks)

sekarang aku dah ada bisnes sendiri...senang je nak buat..di situ ada kemahuan di situ ada jalan tol tak...dgn modal RM170...dalam sehari je aku dapat balik modal aku 238..lebih dari tu..heee...170 tu hanya sekali je bayar....
aku wat part time je bisnes ni...

tp ada org cakap susah..kalo difikirkan kalo dah cakap mcm tu aoutimatik mindset set terus kata2 tu...dalam dunia ni mane ada senang..nak cari keje pun susah..tol tak...renungkanlah...

kalo nak tau bisnes aun leh ym aun....YM:perryhellis@yahoo.com n my fone number 017-3247107..

170 mengubah hidup anda...

Wednesday, September 9, 2009

Monday, September 7, 2009

jom jd group aun.....

sekarang sy wat part time bisnes...ia sangat menguntung kan..just besarkan link kita or network,,skrg sy mulakan kan langkah kat sabah ni,,sb saya masok kawan2 saya berjaya n dah nampak kejaayaan mereka..mula2 tak percaya tp bpe bulan perr...masyuk,,tok lebih lanjut..kt jumpa k...


Thursday, September 3, 2009

balik kampung

askm..lame dah tak edit blog ni kan heee..any were i got new song i like this song...hee..ingatkat lover kat semanjung tu..i luv u sayang hee melampau lak hee....kt orang dah ok....tak de masalah lagi dah..hari2 yg begitu ceria..dan gumbira lalalalaaaaaa.....

berbalik pd balik kampung...ermm tak sabar nye nak balik kch sarawak...my place..dah sekian lame tak balik sane...rindu kat my family...dgn semua nye bz dgn keja dia orang tapi tak pe adik bongsu ade..name dia AISYA HANISYA...sedap tak?aku yg bagi name tu hee sekarang dia bah berumur 5 tahun..comel tau...comel mcm tuan nye hee,,ye ar,,,ape tak nye dr mak ayah jugak kan..heee...

ada seminggu lebih lagi nak balik..ermmm tak sabar nyee....i luve kampung..rindu suasana dia